Produktkategorier
Others

Tippcontainer

Denne tippcontaineren er konstruert til håndtering med en gaffeltruck til container.
Den kan stå direkte på gulvet og flyttes på med en gaffeltruck eller en palleløftevogn.
Det er også en mulighet å kjøpe med hjul til tippcontainerne våre, slik at de kan flyttes for hånd. 

6 Produkter

Angi synkende retning
per side

Hvordan fungere en tippcontainer?
Den er bygget opp på en bunnramme med to spor, som passer til gaflene på en gaffeltruck eller en pallevogn. Selve containeren er montert oppå bunnrammen, slik at den kan rulle frem og tippe av lasten.

Tippcontaineren er utstyrt med håndtak for utløsning av tippefunksjonen, men den kan også tippes ved at lastebilsjåføren kjører opp mot for eksempel en lastebilcontainer. Det er mulig å trykke på en utløserplate foran på tippcontaineren, slik at lasten tippes ut uten at lastebilsjåføren trenger å gå ut av gaffeltrucken. Det er både tryggere og mer praktisk.

Hva brukes en tippcontainer til?
Tippcontainere brukes som oftest til avfallshåndtering, men de kan også fint brukes til råmaterialer som grus og andre materialer i en produksjon.

Størrelser og farger
Tippcontainerne våre lagerføres i fargen blå og i størrelsene 150, 300, 600, 900 og 1100 liter. I tillegg kan de også leveres i størrelsene 1600, 2000, 2500 og 3000 liter.
Tippcontainerne leveres i den fargen du ønsker, men kan leveres raskest i fargene blå RAL 5019, rød RAL 3020, hvit RAL 9010, oransje RAL 2008, gul RAL 1021, brun RAL 8017, grønn RAL 6032, grå RAL 7042 og svart RAL 9005.
Vi har også lavtbyggende tippcontainere med lokk.

Både for profesjonell og privat bruk

HHL selger som kjent både til privatpersoner og til virksomheter. Her har vi alt du trenger, uansett om du vil sette i gang med en dugnad hjemme, eller om bedriften din har behov for noe av det beste på markedet.

De er utrolig enkle og praktiske å bruke selv for den som ikke har så mye erfaring. Om du føler det nødvendig kan du også kjøpe hjulsett for enda enklere bruk, noe som kan være nødvendig for deg som bruker en tippcontainer for første gang.

Velg blant de beste på markedet

Når du kjøper hos HHL så er det et mål for oss at du skal ha muligheten til å kjøpe blant det beste som finnes på markedet. Derfor finner du et såpass godt utvalg av tippcontainere, som har det du trenger av funksjoner og brukervennlighet.

Har du noen spørsmål, eller kanskje ønskemål, så er du velkommen til å ta kontakt med oss for å se hva vi kan hjelpe deg med. Enten det er råd, tips eller generell veiledning så har vi ekspertene som kan hjelpe. Nøl ikke, og skaff deg den beste tippcontaineren for ditt behov.

Jeg handler som