Produktkategorier
Others

Plastkasser - eurokasser

Til oppbevaring av diverse småvarer tilbyr vi plastkasser som vi lagerfører i en standard gråfarge.
Enkelte typer plastkasser lagerfører vi også i blå og rød.

Elementer 1-12 av 13

Angi synkende retning
Side
per side

Eurokasser - plukkasser
Alle eurokassene våre kan stables oppå hverandre, både med og uten lokk. Derfor kalles de også plastkasser, lagerkasser og plukkasser.

Eurokasser er tilpasset europaller
Målene på eurokassene er tilpasset europaller som er 800 x 1200 mm.
Lagerkassene våre har derfor ulike mål: en halvpalle er 600 x 800 mm, en kvartpalle er 400 x 600 mm og en åttendedelspalle er 300 x 400 mm.
Plukkasser lagerføres i høydene 120, 220, 320 og 420 mm.
Det er også mulig å stable to mindre kasser oppå en større en. Du kan for eksempel stable to kasser på 400 x 600 mm oppå en halvpalle som er 600 x 800 mm, for å oppnå maksimal fleksibilitet.

Manuell håndtering
Eurokasser er lette og egner seg dermed godt til manuell håndtering og stabling.

Eurokassene passer sammen med lagerreolene våre
Lagerreolene våre kan leveres med hyller på 1300 mm, som passer med 3 stk. kvartpaller. Alternativt passer lagerreolene våre også med kvartpaller. Hyllelengden på 1800 mm passer med 4 stk. eurokasser eller europlastkasser.

Om du har mange småvarer som trenger oppbevaring, så har HHL alt du behøver av utstyr og tilbehør. Få til en bedre og smidigere organisering, hvor du får det meste ut av plassen du har. Hos oss finner du et bredt sortiment av plastkasser, pallekasser og eurokasser. Du kan også regne med at vi hele tiden forsøker å utvide sortimentet vårt, slik at det kan lønne seg å besøke oss fra tid til annen.

Hvorfor våre eurokasser er et godt valg

Vi fokuserer på kvalitet, og at det skal bli så lett for deg som mulig. Alle eurokassene du kjøper hos oss kan stables oppå hverandre, og det gjelder uansett om du bruker et lokk eller ikke. Da kan du selv planlegge bedre om hvordan du vil ha de både i lengden og i bredden. Ved å gjøre det lettere på den måten, vil du få mye mer ut av plassen du har.

I sortimentet vårt har vi plastkasser fra de beste produsentene på markedet, noe som gir deg tillit til at produktene holder.

Perfekte dimensjoner

For å gjøre det lettere for deg når du setter opp lageret ditt har vi passet på at våre eurokasser er tilpasset perfekt til europaller i dimensjon. Standard er 800 x 1200 mm, men vi har også varianter som kan deles opp. Det hele er gjort slik at det blir lettere for deg og at lageret ditt for den organisasjonen du behøver.

Ta en god kikk på utvalget vårt, og se om det er noe vi mangler. Om det er tilfellet så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg med å finne akkurat det du trenger. 

Vær nøye på ditt kjøp

Når du kjøper hos HHL så skal det være enkelt og smidig å kjøpe hos oss. Du vet hva ditt lager trenger, og vi vil gjerne at du skal ha så mye informasjon tilgjengelig før du bestemmer deg for hva du vil ha. Derfor anbefaler vi at du tar en god titt på spesifikasjonene på de ulike varene vi selger.

Høyde og bredde er naturligvis viktig her, og pass på at du kjøper til lageret ditt etter din egen plan. Enten du trenger plastkasse med høyde på 120 mm eller om du kanskje heller trenger en på 320 mm. Valget er ditt. Husk også at vi har lokk til kassene, om du føler at det er nødvendig for deg.

Få det meste ut av plassen din

Uansett om du har et stort eller lite lager, så vil du få det meste ut av plassen du har. Har du et stort lager er det jo uansett sannsynlig at du har veldig mange varer og produkter som må sorteres på beste mulige måte. Derfor er det bra at du tenker stort også når det gjelder plastkasser og hvordan det hele skal planlegges.

Som du ser så har vi hos HHL samlet alt du trenger, i forskjellige dimensjoner og i ulike prisklasser. Det gjør det lettere for deg å finne frem til det du er ute etter, og få akkurat den kvaliteten du trenger også.

God organisasjon er avhengig av plass, men også hvordan du disponerer plassen. Hos HHL har vi gjort dette i flere år, og har ekspertisen og erfaringen nødvendig for å kunne hjelpe deg på best mulig måte. Ta en titt på det store utvalget vårt og ta gjerne kontakt om du har spørsmål.

La HHL hjelpe deg med å finne den beste komplette lagerløsningen for deg. Eller, om du trenger, velg en av våre plastkasser i aller høyeste kvalitet! Det vil du ikke angre på!

Jeg handler som