Produktkategorier
Others

Vilkår og betingelser

Våre generelle salgs- og leveringsbetingelser nedenfor gjelder med mindre annet er avtalt skriftlig.

Alle selskaper kan handle hos Hans Høj Lagerinventar A/S (HHL).

I vår webshop kan man betala med Visa, Mastercard, Maestro og JCB.

Prisene er i norske kroner, ekskl. moms og levering.

Tilbud - skriftlige tilbud gjelder i 8 dager, og det tas forbehold for mellomsalg.

Eiendomsretten til de leverte produktene tilhører HHL inntil de er fullt ut betalt.

Levering skjer til kjøpers forretningsadresse eller en nærmere avtalt adresse. Det forutsettes at det er tilgang for lastebil via kjørbar vei. Kjøper er ansvarlig for omgående lossing. Ventetid er for kjøpers regning. Det forutsettes at kjøper er i stand til at motta varen og f.eks. kan losse langgods med truck. Levering regnes ved vognkant, og risikoen og den videre interne transport er for kjøpers regning og risiko.

Som utgangspunkt stilles ingen forsendelser uten kvittering for mottak. Leveringer som ønskes stilt uten kvittering er for kjøpers egen risiko ved evt. mangler og skader.

Leveringsomkostninger følger prislisten fra vår transportør og opplyses ved bestilling. Kjøper kan dog avtale å hente varen selv.

Reklamasjon - Kjøper skal ved levering, og innen det kvitteres for mottak, kontrollere at korrekt antall er levert og at varene er i hel og uskadd stand. Er det noe som ikke er i orden, skal kjøper meddele dette skriftlig på fraktbrevet. Hvis ikke kjøper gjør dette, kan det ikke senere reklameres på mangler og skader.

14 dagers angrerett, som betyr at kjøper fritt kan returnere varen innen 14 dager. Kjøper må selv betale returtransport og avtale med selger på kundeservice@hhl-lagerinnredning.no før returnering. Varen skal være uskadd og i original emballasje.

Produktinformasjon - Kjøper er ansvarlig for at varen benyttes iht. brukerveiledningen, og at varen i sin helhet egner seg til kjøperens behov/bruk.

Forbehold tas om trykkfeil, prisstigninger og tekniske endringer.

Jeg handler som